уторак, 4. април 2017.

РАЗГЛЕДАЊЕ ТВРЂАВЕ УЗ ПОМОЋ МОБИЛНОГ ТЕЛЕФОНА




За разгледање Београдске тврђаве од данас је доступна мобилна апликација, којом се посетиоцима пружа могућност да се на најсавременији начин (помоћу својих мобилних телефона) упознају са историјом и споменичким наслеђем Београдске тврђаве и града Београда.  
OROUNDO апликација, на једноставан начин, кориснике води на 26 локација на Београдској тврђави, уз фотографије, текстуални и аудио запис. На каналу „Београдска тврђава“ представљен је 56-томинутни аудио садржај са информацијама о значајним местима на тврђави и историјским подацима. Апликација је доступна на шест језика: српски, енглески, француски, немачки, шпански и руски.
 



ЈП "Београдска тврђава" први је званични српски партнер европске мреже OROUNDO, која нуди мобилне платформе за промоцију културног наслеђа.          
      
Апликација се може преузети у Сувенирници Београдске тврђаве, у Стамбол капији на Горњем граду Београдске тврђаве. Апликација се бесплатно може преузети у промотивном периоду, до 19. априла 2017. године. Након тога садржај канала “Београдска тврђава” ће бити закључан и за отварање садржаја продаваће се кодови по цени од 250 динара.

Нема коментара:

Постави коментар